icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Andarrtechnology
Vacature

IT Architect

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als IT Architect? Dan zijn wij op zoek naar elkaar!

 • HBO denk- en werkniveau
 • Fulltime
 • Randstad

"Wie zijn jullie?"

Andarr is een leuke, groeiende organisatie die vooral gespecialiseerd is in met name IT transities voor onze klanten. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en verbondenheid erg belangrijk, met de klant, maar vooral ook met elkaar. We leren van elkaar en kennis delen is voor ons essentieel. Om het verschil te kunnen blijven maken is ontwikkelen de norm voor ons allemaal, zowel in je vakgebied, als ook in je persoonlijke effectiviteit als mens.

"Wat bieden jullie mij?"

Naast de ongeveer 50 leuke collega’s die je erbij krijgt, krijg je de beschikking over een lease auto, we bieden je diverse opleidingen en uitgebreide studiemogelijkheden, goede pensioenvoorzieningen, de mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering en uiteraard een leuk salaris.

Maar nog veel belangrijker is dat we je een stimulerende omgeving bieden waar jij kunt sparren met jouw collega’s binnen Andarr, waar we vrijwel wekelijks leuke dingen doen met elkaar, waar veel ruimte is om zaken naar je eigen hand te zetten en waar eigen initiatief tonen echt op prijs wordt gesteld.

"En wat verwachten jullie van mij?"

We zien graag:

 • Een opleiding op HBO/WO niveau;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met één of meer architectuur frameworks (bijvoorbeeld TOGAF) en hulpmiddelen zoals Archimate;
 • Tenminste 7 jaar ervaring als professional op een relevant infrastructureel gericht IT domein (cloud, netwerken, security, servers, storage, virtualisatie, werkplekken) of applicatie/systeemontwikkeling;
 • Projectmatig werken is jouw dagelijkse praktijk. Prince II en Agile zijn jou niet vreemd;
 • Ervaring met Cloud Transities of hier naartoe willen groeien.

Daarnaast ben je:

 • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

Je kunt onafhankelijk advies geven, je durft stelling te nemen en je bent in staat om vraagstukken van de klant vanuit vele relevante invalshoeken te benaderen.
Je maakt het verschil door leiding te nemen, je hebt een effectieve en overtuigende persoonlijkheid.
Je balanceert eisen en wensen met (technische) mogelijkheden en financiële aspecten. Van deadlines krijg je een kick en je moet in staat zijn om (ogenschijnlijk) tegenstrijdige eisen en wensen te overbruggen.

Als Andarr IT Architect bouw je natuurlijk mee aan de ontwikkeling van de Andarr Architectuurgroep, door actief bij te dragen aan de ontwikkeling en uitwerking van op dat moment spelende kennisthema’s. Denk daarbij aan het organiseren en houden van (interne) kennissessies, het produceren van (technische) White papers en/of het ontwikkelen van commerciële proposities.

"En hoe solliciteer ik?"

Je kunt je CV sturen aan werving@andarr.nl
Mochten we toch niet al jouw vragen beantwoord hebben, dan kan je uiteraard ook eerst contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 608 61 88

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze IT specialisten? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
 • HBO denk- en werkniveau
 • Fulltime
 • Randstad

Meer weten over deze vacature?

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.