Technisch specialisten: de B van Bouwen

Technisch specialisten: de B van Bouwen

Diepgaande kennis van de techniek in combinatie met de communicatieve vaardigheden om deze kennis te delen met niet-technici: daaraan herken je de technisch specialisten van Andarr.

Kennis en expertise

Een solide en veilige infrastructuur vormt het fundament van iedere effectieve ICT-oplossing. Daarom investeren wij voortdurend in de kennis en expertise van onze technisch specialisten op het gebied van infrastructurele technologie en beveiliging.

Kennisgebieden

Onze ervaring op dit gebied gaat bijna twintig jaar terug. In die tijd hebben we geleerd dat de beste ICT-oplossingen uit een mix van technologieën bestaat, waarin de ene technologie niet zonder de andere kan. We beperken ons daarom niet tot één of enkele technologieën, maar omarmen het ICT-spectrum zowel in de breedte als in de diepte. Een greep uit onze kennisgebieden:

Cloud-certificeringen

Cloud-technologie voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het domein van ICT-infrastructuur, met name op het gebied van veiligheid. Migratie naar een private, hybride of public cloud-oplossing is dan ook veel meer dan het afsluiten van een abonnement. Dankzij de expertise van onze technisch specialisten zijn bedrijven verzekerd van een veilige cloud-oplossing die nauw aansluit bij de wensen van hun organisatie. Een greep uit onze certificeringen:

Meer weten?

Benieuwd hoe onze technisch specialisten jouw ICT-infrastructuur naar een hoger plan kunnen tillen? Bel 030-608 61 88 of mail naar info@andarr.nl.