Techniek

Techniek

U streeft naar een optimale en veilige ICT-infrastructuur. U wilt daarbij een beroep doen op professionals met diepgaande technische expertise, die niet alleen weten waar ze het over hebben maar ook de communicatieve vaardigheden bezitten om deze kennis te delen met hun klant. Andarr levert u de juiste expertise en capaciteit om dit mogelijk te maken.

Vanuit onze overtuiging dat een stevige en veilige ICT infrastructuur de basis vormt van elke ICT gebaseerde oplossing, investeert Andarr flink in diepgaande kennis en expertise van infrastructurele technologie en de beveiliging ervan. Onze brede ervaring heeft ons geleerd dat een ICT oplossing altijd uit een mix van diverse technologieën bestaat en dat het één niet zonder het ander werken kan, hetgeen tot uitdrukking komt in de breedte van onze kennis. Hieronder treft u een greep uit onze kennisgebieden aan, die zijn basis kent in de Microsoft, VMware en Cisco technologie.

De komst van cloud technologie brengt een geheel nieuwe dimensie aan in ICT infrastructuren, een belangrijke constatering is dat een migratie naar een Cloud oplossing méér is dan alleen het afsluiten van een abonnement. Een optimale private-, hybride- of public cloud oplossing vergt expertise die Andarr u kan bieden. Hierbij houden onze professionals de beveiliging van de cloud oplossingen goed in de gaten. Een greep uit onze certificeringen: