Projectmanagers: de B van Besturen

Projectmanagers: de B van Besturen

Onze project- en programmamanagers worden vaak gevraagd voor complexe projecten. De uitdaging van strakke deadlines, strikte budgetten en uitdagende scopes gaan ze maar wat graag aan.

Liefde voor techniek

Het liefst hebben we iets om echt de tanden in te zetten: hoe meer complexiteit, hoe beter. Je herkent onze projectmanagers dan ook aan hun liefde voor ICT. Een liefde die ervoor zorgt dat ze dieper de techniek in duiken dan je van een projectmanager zou verwachten. En dat komt het resultaat natuurlijk alleen maar ten goede.

Een greep uit de migratietrajecten en ICT-transities, groot en klein, die we aanpakken:

  • Wijzigingen in de ICT-infrastructuur
  • Applicatiemigraties
  • Datacentertransities en cloudmigraties
  • Desktopmigratie en werkplekuitrol

We zijn bovendien beschikbaar voor interim- en procesmanagement.

Soft skills

Bij het uitvoeren, managen of begeleiden van ICT-projecten speelt de ‘softe’ organisatorische kant net zo’n belangrijke rol als het technische aspect. We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. We zijn sterk in leiderschap en teamwork. We smeden een projectteam waarin succes en plezier samengaan. En we beseffen als geen ander dat je moet waarmaken wat je belooft.

Gecertificeerd

Alle project- en programmamanagers van Andarr hebben hun PRINCE2-certificaat op zak, evenals dat van IPMA Level B, C of D. Deze methodieken vullen we aan met procestechnieken als Agile, Scrum en DevOps. Vanzelfsprekend zorgen we hierbij altijd voor de juiste balans tussen pragmatische aspecten en ability to execute.

Meer weten?

Benieuwd hoe onze project- en programmamanagers jouw project op tijd en binnen budget laten slagen? Bel 030-608 61 88 of mail naar info@andarr.nl.