icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology

Andarr: Partner van Microsoft

Specialisten van Andarr zijn in staat om passende ICT-oplossingen te bedenken én te beschrijven (architecten en designers), besturen (project-/programma- en interim management) en te bouwen (solution specialisten). Dit alles met beveiligen als basisgedachte.

‘Om Microsoft-producten en diensten te kunnen aanbieden moet je als onderneming eerst lid worden van het Microsoft Partner Network,’ legt Executive Business Manager Martijn Jonker uit. "Microsoft ontwikkelt de software, maar de implementatie laten ze liever over aan partners. In deze rol is Andarr de schakel tussen (de software van) Microsoft en jouw bedrijf."

De diensten van Andarr

Andarr bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. 

Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van Andarr dan ook aan de unieke combinatie van fluweelzachte soft skills en keiharde technische knowhow. Daarmee maken we het verschil.

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!