icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Andarrtechnology

Gedreven consultants, waardevaste resultaten

Andarr mindmap

We zijn een kennisintensieve organisatie met meer dan 50 consultants en ervaring in grote IT-opdrachten. We wachten niet af maar denken mee. De betrokkenheid is groot en het is niet voor niks dat klanten onze specialisten steeds weer terug vragen.

Vakmanschap en passie

Onze professionals kiezen voor Andarr omdat ze zich blijvend willen ontwikkelen. Er is veel persoonlijke aandacht en we dagen ze uit het beste uit zichzelf te halen. We weten wat ze waard zijn en daar belonen we ook naar. We kijken naar ieders sterke punten. Per opdracht bekijken we welke professional daarbij het beste past. 

Een persoonlijke en vertrouwde relatie

Specialisten van Andarr zijn in staat om passende ICT oplossingen te bedenken/beschrijven (architecten en designers), besturen (project-/programma-/interim management, agile coach of product owner) en te bouwen (technisch specialisten). De projecten waarin wij actief zijn bij onze opdrachtgevers hebben eigenlijk altijd een ICT transitie of ICT migratie als hoofddoel. Onze kenniscompetenties en ervaringen vormen de kern van het succesvol uitvoeren van deze transities en dus de kern van Andarr.

Om succesvol te zijn in deze transities is blijvende investering in kennis en vaardigheden noodzakelijk en deze delen we graag met onze relaties. Bekend zijn onze kennissessies maar ook inhouse trainingen zoals het Andarr Architectuur Curriculum, IPMA en Agile trainingen zijn daar voorbeelden van. Daarnaast bieden we onze (kennis) diensten aan in de vorm van sessies en workshops. U bent welkom op ons kantoor om de sessies bij te wonen, op verzoek organiseren wij de sessies ook op uw locatie!

Most of us never recognize opportunity until it goes to work in our competitor's business.
P.L. Andarr / .

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 19 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Martijn Jonker

Ben jij, net als wij, een vakidioot met een echt ICT-hart? Mooi, want dan heeft Andarr je veel te bieden!

Neem contact op met Martijn Jonker