Datacenter Migraties

Datacenter Migraties

Met het Stretched Datacenter concept biedt Andarr het ideale compromis tussen verschillende datacenter migratie concepten zoals basic shell, (mobiele) uitwijk en een volledig twin (active/active) datacenter.

Organisaties, ongeacht de omvang, worden steeds afhankelijker van een goede werking van ICT. Waar een klein, ambachtelijk bedrijf best wel even voort kan als de computer van de boekhouder of planner uitvalt, komen in middelgrote tot grote organisaties de belangrijke processen binnen korte tijd tot stilstand. Een PC of laptop is nog relatief snel te vervangen. Maar voor de gecentraliseerde systemen, in eigen of externe datacenters, ligt dat heel anders. De business accepteert geen langdurige uitval meer. En terwijl de ICT kosten de pan uitrijzen wordt van de directeur ICT geëist dat het budget verminderd wordt. Is dit een ‘perfect squeeze’ of een kans voor een rigoureus andere aanpak?

Met het stretched datacenter concept zorgt Andarr voor het migreren van uw datacenter en is uitval van systemen of verlies van data verleden tijd.