icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 05/10/2020

"Mijn drijfveer is de hang naar continue verbetering"

Casper

Maak kennis met onze nieuwe, enthousiaste Andarriaan: Casper Rog. Hij stelt zich aan jullie voor aan de hand van vijf vragen. Welkom Casper!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Casper Rog en ik ben 26 jaar. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar door de te absurde huizenprijzen daar woon ik nu in Rijswijk samen met mijn vrouw. Wij zijn een paar maanden geleden getrouwd en gelukkig kon alles bij ons gewoon doorgaan ondanks Corona. Alleen de huwelijksreis naar USA helaas niet…

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd, maar heb toch gekozen om mij te laten omscholen via een traineeship naar de IT. Door mijn studie ben ik heel breed opgeleid en veelzijdig inzetbaar. Bij Technische Bedrijfskunde was ik vooral bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, projectmatig werken en communicatie. Deze skills kan ik nu goed inzetten als IT Consultant.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, drink ik vaak een biertje met vrienden, lees ik vooral Crime/Thriller boeken en speel ik het liefst ‘open world games’ op de PS4. Verder doe ik aan roeien en wandel ik graag in de natuur.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Uiteindelijk heb ik voor de IT gekozen om meer met techniek bezig te zijn, technische puzzels op te lossen en te werken in een snelgroeiende omgeving. Ik vind het heel gaaf om dingen uit te zoeken en te puzzelen om uiteindelijk een mooie passende oplossing aan de klant te kunnen bieden.

Waarom heb je gekozen voor Andarr
Ik was al langere tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en was daardoor met recruiters in gesprek toen Andarr opeens naar voren kwam als mogelijkheid. De professionaliteit en aandacht die werd besteed aan mijn ontwikkeling sprak mij direct aan. Ik had ook een goede sociale klik met degene waarmee ik de gesprekken had en voelde mij meteen op mijn plek.

Wat is jouw motto?
Mijn drijfveer is de hang naar continue verbetering. Dit betreft niet alleen mijzelf, waar zich het vertaalt naar de wens om te leren en veel ervaring op te doen, maar ook de omgeving waarin ik werkzaam ben – waarin ik de IT graag goed organiseer.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk uit er naar uit om iedereen van het team te ontmoeten en naar alle opdrachten die ik mag gaan uitvoeren!

Overzicht nieuws
Casper Rog
Casper Rog /
Technisch Specialist

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!