icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 29/02/2020

Kishan organiseerde een "reünie" voor het netwerkteam van ABN AMRO

kishan

Als je lang en fijn samenwerkt, is het leuk om contact te houden. Daarom nodigde Kishan het netwerkteam van ABN AMRO uit om bij te praten.

Kishan was Product Owner van de netwerkdiensten en netwerksecurity bij ABN AMRO. Toen de bank overging van een traditionele PRINCE2-organisatie naar de agile methode, zorgde het team ervoor dat de leverancier van ABN AMRO deze werkwijze overnam zodat de samenwerking soepel bleef lopen.

Het was waardevol -en reuze gezellig- om weer eens bij te praten met het team
Kishan / Andarr

Het werd een geslaagde bijeenkomst: "Met een paar Product Owners, projectmanagers, scrummasters en architecten vormen we een gemêleerd gezelschap. Onder het genot van een hapje en een drankje -verzorgd door Catering Bedrijf Piccalilly- hebben we veel gepraat en gelachen. Het is leuk om contact te houden, dus we gaan dit over een half jaar zeker overdoen."

Lees de klantcase

Kishan Bahorie
Kishan Bahorie /
Product Owner / Project Manager

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!