icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 04/01/2021

"Je laat een stukje van jezelf achter in de oplossing voor de klant. Mooier kan toch niet"

Raoel it tester qoppoconsult

In het nieuwe jaar mogen we een nieuwe collega verwelkomen: Raoel Amirkhan. Raoel stelt zich aan jullie voor.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Raoel Amirkhan, 44 jaar, geboren in Suriname en op dit moment woon ik in Den Haag Zuid. Ik ben vader van een dochter van 12, die ook bij mij woont. Vroeger heb ik Informatica & Informatiekunde en Technische Informatica gestudeerd.

De gebieden waar ik vooral in ben gespecialiseerd zijn: Microsoft, VMware, Ivanti & Citrix. Ik ben nu ongeveer 22 jaar werkzaam in de ICT, voornamelijk bij banken en overheden. Door mijn werkervaring en certificeringen ben ik behoorlijk breed inzetbaar als IT Consultant.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn dochter en anders ben ik met mijn grootste hobby bezig: auto's. Verder ben ik graag met mijn familie en vrienden.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
IT staat niet stil, ik wil ook niet stilstaan. Techniek ontwikkelt zich, zo wil ik me ook verder ontwikkelen. Het mooiste is natuurlijk dat je samen met de klant kijkt wat voor hun een oplossing of verbetering kan zijn en dit vertaalt en bouwt voor de klant. Hiermee laat je een stukje kennis en kunde achter als oplossing voor de klant en dat is een stukje van jezelf. Mooier kan toch niet.

Waarom heb je gekozen voor Andarr?
Ik ben vanaf 2014 werkzaam geweest als ZZP'er en heb in die periode altijd iets gemist. Ik ben en blijf een familie man. Zo miste ik het familiaire binnen mijn werk. Gesprekken die ik met Martijn, Rob, Rick en Kishan heb gehad gaven me een heel goed gevoel en de juiste klik was er ook. Ik voelde me 'thuis'.

Wat is jouw motto?
Blijf jezelf verbeteren & ontwikkelen. Dit zal zich ook uiten in hetgeen wat je doet en zal de klant en je opdracht ten goede zijn. De IT Wereld staat niet stil, blijft in beweging. Zo ben ik ook altijd in beweging.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik hoop snel op een leuke opdracht en kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten.

Overzicht nieuws
Raoel Amirkhan
Raoel Amirkhan /
Technisch Specialist

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!