icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 25/03/2020

"Ik krijg energie van nieuwe ontwikkelingen"

Andarr

Maak kennis met Yu: Onze nieuwe expert van Andarr. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Yu Li en ik ben 28 jaar. In 2010 heb ik op de Hogeschool Rotterdam de studie Informatica met veel plezier afgerond. Tijdens deze studie heb ik mijn analytische vaardigheden en kritisch denken verder ontwikkeld, wat essentieel is voor mijn dagelijks werkzaamheden. In mijn vrije tijd sport en lees ik graag en als mijn tijd het toelaat hou ik wel van gamen. Dus ik voldoe aan het stereotype IT'er maar aan de andere kant ook weer niet.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Sinds ik jong ben heb ik mij altijd met IT beziggehouden. Hierbij kan je denken aan bijbaantjes: het knutselen aan computers en het volgen van de laatste ontwikkelingen.

Ik vind het geweldig om mee te denken met de opdrachtgever en hun problemen op te lossen. Ook ben ik graag betrokken binnen de organisatie en haal ik het meeste energie uit het helpen van mijn opdrachtgevers en collega’s.

Waarom heb je gekozen voor Andarr?
Via een kennis die destijds bij Andarr werkte. Ik merkte aan zijn enthousiasme dat hij meer dan tevreden was. Van het een kwam het ander en ging ik al snel op gesprek. In dit gesprek zag ik datzelfde enthousiasme terug en merkte ik dat de kernwaardes van het bedrijf overeenkomen met mijn eigen verwachtingen. Dit heeft de keuze voor mij snel gemaakt.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Stilstand is achteruitgang is mijn motto. Een IT-landschap staat niet stil en ik krijg energie van nieuwe ontwikkelingen.

Verder hou ik van lekker uit eten en genieten van verschillende smaken uit andere culturen. Dit verklaart ook gelijk waarom ik met enig regelmaat sport.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik ben benieuwd naar de uitdagende opdrachten die op mijn pad zullen komen!

overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!