icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 11/01/2022

"Ik houd van nieuwe uitdagingen en het IT vak biedt mij dat"

Andarr

Maak kennis met onze nieuwe collega: Shekeb Ahmad. Hij stelt zich graag aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Shekeb Ahmad. Ik woon in Woerden. Ik ben getrouwd en ben vader van prachtige kinderen. Ik hoor van mensen om mij heen dat ik sociaal en behulpzaam ben. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Ik houd van kickboksen maar sinds Covid-19 ben ik er niet meer actief mee bezig. 

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Ik was heel jong toen ik mij bezig hield met het sleutelen aan computers. Vanaf dat moment wist ik dat IT mijn toekomst zou zijn. Daarom heb ik ook gekozen voor de hbo opleiding: IT & Management. Deze heb ik met succes afgerond. 

Ik houd van nieuwe uitdagingen en het IT vak biedt mij dat. Bovendien vind ik het fijn om verschillende mensen te leren kennen en om met deze mensen kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

Waarom heb je gekozen voor Andarr?

Ik was niet van plan om van werkgever te veranderen. Na het gesprek met Sarah van den Goorbergh van 'The Impact Group' en met de managers Rob, Rick en Martijn was ik overtuigd dat Andarr de juiste plek is voor mij. Daarnaast sprak de dynamiek op kantoor mij aan en de mogelijkheden die geboden worden waardoor ik zonder twijfel voor Andarr heb gekozen. 

Wat is jouw motto?

Ik ben een hardwerkende persoon, gefocust op mijn carrière. Zowel zakelijk als privé ben ik een man van mijn woorden. Dat geeft mij als persoon karakter, vertrouwen en daadkracht. 

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen en alle collega’s te leren kennen. Daarnaast ga ik de beloftes die ik met Andarr heb gemaakt, dubbel en dwars waar maken.

 

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!