icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 29/11/2021

"Ik haal veel voldoening uit het werken met mensen"

Andarr

Andarr verwelkomt nieuwe collega én Office Manager Cherelle Struwer. Deze duizendpoot stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Mijn naam is Cherelle Struwer en ik ben woonachtig in Zeist. Ik heb een stoere zoon van 10 en een lieve vriend. In mijn vrije tijd ben ik gek op creatief bezig zijn, van schilderen, of een ruimte restylen tot aan het maken van traktaties. Ook word ik erg blij van lekker eten in een goed restaurant met vrienden of familie maar zeker ook het zelf kokkerellen en dan het liefst Indonesisch vind ik leuk om te doen."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Mijn passie zit in het werken met mensen. Daarnaast krijg ik enorm veel energie van het optimaliseren van werkprocessen. 

Binnen dit vakgebied heb je constant te maken met verschillende mensen en werkzaamheden. Het zijn van de juiste schakel tussen deze twee factoren maakt mijn werk ontzettend leuk."

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?

"Vanaf het moment dat ik binnenstapte voor het kennismakingsgesprek was ik positief verrast over de fijne sfeer en het enthousiasme van de collega’s. Daarnaast sprak de dynamiek op kantoor en diversiteit aan werkzaamheden mij aan waardoor ik zonder twijfel voor The Human Network heb gekozen."

Wat is jouw motto?

"Mijn levensmotto is “if you can dream it, you can do it” Ik geloof dat alles mogelijk is als je het echt graag wilt!"

Waar kijk jij het meeste naar uit?

"Ik kijk het meest uit naar het ontmoeten van alle collega’s en om hen beter te leren kennen. Daarnaast kijk ik erna uit om met mijn enthousiasme en energie een mooie bijdrage te leveren aan het succes van The Human Network."

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!