icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 02/11/2021

"Ik bijt me graag vast in technische vraagstukken"

jordy

We hebben er een nieuwe collega Andarriaan bij: Jordie Nijhuis. Als kind knutselde hij al graag aan computers en aan websites en nu gaat hij als Business Security Expert aan de slag bij Andarr. Hij stelt zich aan ons voor!

"Mijn naam is Jordie Nijhuis, ik ben 28 jaar en woon met mijn vrouw Mandy in Ijsstelstein. Ik speel graag gitaar en hou van koken en cocktails maken. Ik word enthousiast van technische vraagstukken, waar ik me in kan vastbijten. Ook help ik graag opdrachtgevers, om nieuwe inzichten te krijgen met innovatieve oplossingen."

"Van jongs af aan ben ik al bezig met computers, websites en het delen van mijn kennis overĀ IT. Vanuit mijn passie voor ondernemerschap en IT heb ik -met mijn eigen bedrijf- ervaring opgedaan in alle richtingen van informatica. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde kon ik alle opgedane kennis direct in praktijk brengen en ondernemers helpen met IT en het verbeteren van technische processen."

"Via een cyber security project maakte ik voor het eerst kennis met Andarr(ianen). Na jarenlang projecten in de IT op mijn eigen manier uitgevoerd te hebben, was ik toe aan een team en een organisatie waarmee ik mezelf kan ontwikkelen en mijn manier van werken kan professionaliseren. Dit heb ik gevonden in de technische expertise en sterke ontwikkelingsdrang bij Andarr."

"Iets verrassends over mezelf? In mijn vrije tijd doe ik aan stijldansen. Vanwege mijn Hollandse heupen gaan vooral de ballroomdansen mij goed af. Deze lessen kwamen goed van pas, tijdens onze bruiloft in oktober!"

"Ik kijk er erg naar uit om mezelf te ontwikkelen en te leren van alle ervaringen van andere Andarrianen. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!"

Overzicht nieuws
Jordie Nijhuis
Jordie Nijhuis /
Business Security expert

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!