icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 03/03/2020

Hoe word je dé ideale Product Owner?

scrum

Onlangs waren trainers Jasper Alblas en Kai Stevens bij Andarr over de vloer. Zij gaven een kennissessie over de Product Owner rol zoals deze bedoeld is binnen Agile/SCRUM. De kick off was een groot succes!

Achttien Andarrianen kregen inzicht in Agile werken volgens de SCRUM-principes met specifieke aandacht voor de Product Owner rol die hier onderdeel van is. Dat leverde  leuke gesprekken op over de rol van Agile/SCRUM, Product Owners en Project Managers in het landschap van de ICT-Infrastructuur!

Sindsdien is er flink doorgepakt en inmiddels zijn er 5 gecertificeerde Product Owners: Kishan Bahorie, Richard Binnekamp, Robin Kruithof, Stephanie Munster en Koen Damen. Voor de rest van het team komt er -via Andarr- een vervolgtraining, namelijk op 10 en 11 juni. 

Wordt vervolgd dus..

nieuwsoverzicht

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!