icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 04/05/2021

"In de security ben je gedwongen continu te innoveren"

Redmar Jager

Maak kennis met onze nieuwe collega Andarriaan: Redmar Jager. Met een achtergrond in Midden-Oosten Studies is hij via een omweg bij Andarr terecht gekomen om cyberaanvallen tegen te houden. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben 34 jaar geleden geboren in Heerenveen en sinds een jaar woonachtig in Amersfoort met mijn vrouw Evelien. We kennen elkaar van onze studententijd in Groningen en zijn afgelopen februari getrouwd.

Na een bachelor in Midden-Oosten Studies in Groningen ben ik via een master in Crisis and Security Management het cyber security vakgebied ingerold. Na een traineeship bij Motiv ICT Security heb ik hier nog twee jaar als business expert gewerkt en stap ik nu over naar Andarr.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

In de security ben je gedwongen continu te innoveren en slimme maatregelen te bedenken om aanvallers af te weren, waarbij je je steeds weer verbaast over welke (nieuwe) technieken een kwaadwillende aanwendt. Daarnaast is er het spanningsveld tussen de risico's en de kosten van de maatregelen om deze risico's te verkleinen. De kunst om deze maatregelen (kosten)efficiënt in te richten en organisaties daarmee in staat te stellen om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen maakt het vakgebied voor mij razend interessant.

Waarom heb je gekozen voor Andarr?

Via de werkvloer ben ik contact gekomen met een aantal heren van Andarr en heb daar altijd fijn mee samengewerkt. Van het één komt het ander en ga je serieus kennismaken met elkaar. Naast een goede klik met het management had ik al snel een hele positieve indruk van de aandacht die Andarr besteed aan het menselijk kapitaal. De groei- en ontwikkelcultuur bij Andarr past uitstekend bij deze fase van mijn carrière en bij mijn toekomstige ambities. De komende jaren ben ik op zoek naar zowel technische als bedrijfskundige verdieping en zal ik de kansen die Andarr daarvoor biedt met beide handen aangrijpen.

Wat is jouw motto?

Als geboren Fries heb ik een nuchtere kijk op het leven, waarbij ik me niet snel druk maak. Ik ben er ook van overtuigd dat dat niet vaak hoeft als je je leven en werk goed organiseert. Dat is misschien geen motto, maar omschrijft goed hoe ik in het leven sta.

Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?

Wat mensen toch vaak verrast is dat ik Midden-Oosten Studies heb gestudeerd. Dat leek me destijds een geweldig idee, met daarna een carrière in de journalistiek in het verschiet. Na wat minder succesvolle studiejaren raakte ik behoorlijk genezen van dat idee. Hoewel de studie me leerzame inzichten heeft gegeven in andere talen en culturen, neem ik uit die tijd vooral een aantal wijze levenslessen mee.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Naast een leuke tijd bij Andarr kijk ik ook vooral uit naar een zonnige vakantie, liefst ergens in het Italiaanse heuvelland. Ik slinger dan graag de barbecue aan voor een mooi braadstuk, vergezeld van een goede fles wijn.

overzicht nieuws
Redmar Jager
Redmar Jager /
Expert

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!