icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 22/09/2020

Andarr 20 jaar: ondanks corona tóch groot feest!

Victor mids

Het is een traditie bij Andarr om jaarlijks onze collega's en hun partners te trakteren op een lekker weekend weg. Dan doen we iets actiefs dat het memorabel maakt, eten gezellig met z'n allen en bouwen we een feestje. Zeker met ons 20 jarig bestaan beloofde het deze keer een flink feest te worden, maar helaas. In deze Corona tijd leek ons dat niet zo gepast en we hebben dan ook een alternatief programma bedacht dat volledig corona-proof en toch feestelijk was.

Op donderdag kregen al onze collega's een levering van dekrat.nl met daarin alle ingrediënten voor een 3 gangen diner voor de zaterdag én alles voor een zelfmaak-pizza voor de kinderen. Op zaterdag kwamen we virtueel samen in één grote, via Teams online georganiseerde, kookworkshop. Onder leiding van kok Fjodor Gransjean kregen we instructies over het mixen, kneden en rijzen van het pizzadeeg (waarin de kids zeer actief meededen) en vervolgens mochten de ouders aan de gang met de Panna Cotta, de Caprese salade en het hoofdgerecht: verse spaghetti met groente en katenspek. Uiteraard was ook aan de wijn gedacht, naast prosecco bevatte de krat ook een lekkere fles rode en witte wijn. En tenslotte natuurlijk een passende Andarr gadget - een (oranje, hoe kan het anders) JBL Go 2 speaker voor conference calls.

Na het eten presenteerde Martijn een samenvatting van 20 jaar Andarr met diverse videofelicitaties van mensen die in de afgelopen 20 jaar een belangrijke rol hebben vervuld.

Als kers op de taart kregen we om half negen een privé online voorstelling door Victor Mids van Mindf*ck voorgeschoteld. In een leuke interactieve sessie hield hij ons diverse trucs voor en gelukkig legde hij er ook enkele uit! Hij betrok ook diverse van de kijkers en had leuke details afgestemd op het Andarr publiek.

Daarmee was de avond niet klaar, want onder leiding van DJ Erik pakten we door met een stevige muziekquiz om de avond af te sluiten met een online 'Radio Andarr' zender waarop Erik de verzoeknummers aan elkaar praatte en de stemming tot in de late uurtjes tot grote hoogte opzweepte!

Uiteindelijk een goed feest - dat, ondanks de beperkingen van Corona, voor veel verbinding en onderling contact heeft geleid - we kijken er met trots op terug!

andarr
Dit was de Krat
andarr
Kleine pizzabakker
andarr
Proost: op 20 jaar Andarr!

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!