icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 03/03/2020

"Als IT-Transitiemanager verander je organisaties van A naar B"

Andarr

Vandaag maken we kennis met IT-Expert Robert Jong en Eel, sinds drie jaar een vast gezicht van het team van Andarr. Robert besloot van zijn hobby zijn werk te maken. “Als jochie was ik gek op gamen, maar het werd pas écht interessant toen ik mijn eerste PC kreeg. Toen was ik continu bezig om het apparaat te doorgronden. Ik herinner me hoeveel geklooi het was om geheugen vrij te maken.”

Sinds de ingang van het millennium bekleedde Robert veel verschillende IT-rollen. “Ik startte als Systeembeheerder en was in deze rol verantwoordelijk voor werkplekbeheer. In de periode die volgde -ik werkte toen als Servicedeskmedewerker-, kreeg ik de kans om door te groeien naar het management van deze afdeling. Achteraf was dit een goede beslissing, omdat ik ontdekte dat het faciliteren en coachen van mensen goed bij mij past.”

Ik heb veel ervaring opgedaan binnen het IT-spectrum.
Robert / Andarr

In de jaren en functies die volgden deed Robert vooral werkervaring op in de bedrijfs-IT, waarna Andarr op zijn pad kwam. “Ik kwam via een collega op gesprek en eigenlijk was het gevoel direct goed. Qua bedrijfscultuur is Andarr niet te vergelijken met andere werkgevers. Je hebt hier veel vrijheid en geen idee is te gek. Laatst was er bijvoorbeeld een Lan-party op kantoor, georganiseerd door een paar collega’s. Het is een hechte groep die elkaar vaak -en graag- ziet op kennissessies en trainingen en daarnaast veel leuke dingen samen doen.”

Onlangs heb ik een cursus Zakelijk Engels georganiseerd voor collega's binnen Andarr
Robert / Andarr

Hoewel Robert breed inzetbaar is, wordt hij vaak ingezet als IT-projectmanager of IT-Transitiemanager. “Ik ben graag een spin in het web en sla bruggetjes tussen de verschillende afdelingen. Maar ik ben bijvoorbeeld ook een tijd praktijkbegeleider geweest voor stagiaires, waar dat menselijke aspect -het coachen- centraal staat. Ik vind het belangrijk om werk te doen dat bij mijn persoonlijkheid past en wat je in jouw kracht zet. En het is dus een bewuste keuze dat dit in mijn geval iets verder van de techniek afstaat dan de meeste IT’ers.”

overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!