icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Andarrtechnology
Nieuws 11/01/2021

"Als IT Architect maak ik dingen die daadwerkelijk wat bijdragen"

IT Architect

We gaan geregeld in gesprek met onze consultants, om meer te weten te komen over hun expertise en passie voor IT. Vandaag is het de beurt aan Alex van Hout, IT Architect in hart en nieren.

Waarom heb jij liefde voor jouw vak?
"In mijn rol maak en bedenk ik dingen die daadwerkelijk wat bijdragen. En nadat ik lang geleden voor het eerst met computers in aanraking ben gekomen en mijn eerste programma schreef, is die liefde gebleven en tegenwoordig uitgegroeid tot met architectuur beschrijven hoe alle techniek samenwerkt."

Op welke opdracht ben jij het meest trots?
"Ik heb ooit als Projectmanager een technische Windows NT migratie gedaan voor een groot politiekorps waarbij alle servers en alle werkplekken gemigreerd werden. Dit is uiteindelijk op tijd, binnen budget, volgens verwachting en volledig gedocumenteerd opgeleverd. Daar ben ik trots op."

Wat zou je graag nog willen doen in jouw vakgebied?
"Ik zou graag een greenfield omgeving op willen zetten voor een grote klant."

Ben je op zoek naar een gedreven IT-professional met alle kennis in huis op het gebied van processen, procedures, IT-systemen of technische infrastructuur? Alex is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Neem contact op met Business Manager Rob Zeinstra, via 06 - 281 68 538

Overzicht nieuws
Alex van Hout
Alex van Hout /
Architect

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!