Kom naar het Eye on IT event

Kom naar het Eye on IT event

De zeven gespecialiseerde IT-bedrijven binnen The Human Network bundelen hun krachten en delen hun kennis. Voor onze gezamenlijke relaties organiseren we op dinsdag 16 mei a.s. Eye on IT 2017. Om onze kennis te delen, om ons in onze volle breedte voor te stellen en natuurlijk om onze relaties te bedanken voor de goede samenwerking. Wij nodigen ook jou graag hiervoor uit!

Keynotes

Naast een aantal interessante breakout sessies in de verschillende kennisgebieden, hebben we twee bekende sprekers gevraagd voor een inspirerende keynotes:

  • Brenno de Winter - Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?
    Volgens Brenno de Winter, o.a. bekend door zijn hack van de OV-chipkaart, vergt het moed om als organisatie een antwoord te hebben op de aankomende veranderingen. We moeten naar organisaties die waakzaam én lerend zijn.
  • Alix Rubsaam - Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)
    Alix Rübsaam, onderzoeker op het gebied van het post-humanisme en de filosofie van technologie, geeft tegenwicht tegen denkers en innovators als Stephen Hawking en Elon Musk die hebben voorspeld dat de opkomst van kunstmatige intelligentie betekent dat het eind van de mens(heid) in zicht is.

Breakout sessies

Wij nemen je graag mee in onze dagelijkse praktijk. Tijdens verschillende breakout sessies laten wij zien wat we tegenkomen bij onze projecten? Welke ontwikkelingen vinden wij cool of relevant? Op het programma staan nu al de volgende presentaties gepland:

  • Secure and manage your digital transformation
  • Service-oriëntatie voor applicatieontwikkeling: van monoliet naar microservices
  • Test automatisering hype of trend?

Op de website lees je meer over het programma en de andere breakout sessies. Je kunt je daar ook direct aanmelden.Eye on IT vind plaats op dindag middag 16 mei vanaf 12:30 bij The Human Network in Utrecht. Kijk snel op www.thehumannetwork.nl/eye-on-it-2017 voor meer informatie en om je direct aan te melden! Eye on IT wordt georganiseerd door 7 gespecialiseerde IT-bedrijven binnen The Human Network:

Meer weten? Lees meer over onze bedrijven bij The Human Network.