5 juli | Kennissessie Cisco Live 2018

5 juli | Kennissessie Cisco Live 2018

Van 10 tot en met 14 juni vindt in Orlando (VS) Cisco Live! plaats, een event waarin Cisco IT-ers van over de hele wereld bijpraat en in staat stelt om recentste ontwikkelingen, nieuwe inzichten, innovaties en ideeën op te doen. Collega’s Marvin Rambhadjan en Eric van Loon zijn daar aanwezig en zullen op 5 juli verslag doen aan Andarr, haar relaties en klanten.

Onderwerpen

Cisco Live! is het event dat Cisco aangrijpt om nieuwe producten en diensten te introduceren. In de kennissessie zullen Marvin en Eric hiervan verslag doen. Naast een introductie op de productaankondigingen zullen de sprekers wat dieper ingaan op de onderwerpen informatiebeveiliging, IT Management, automation en SDN. De centrale focus van Cisco Live! is dit jaar intuïtieve IT. Uiteraard zal dit thema als rode draad door de sprekers worden meegenomen

Voor wie? 

Bent U architect, technisch specialist, product owner, project- of programmamanager, of (middle-) manager en bent U geïnteresseerd in de nieuwste inzichten van Cisco? Dan is dit seminar interessant en gaat het U helpen om meer verdieping te verkrijgen in hoe netwerkinfrastructuren de komende jaren zich gaan ontwikkelen

Sprekers

Eric van Loon

Eric is bij Andarr werkzaam als Senior IT Consultant en heeft jarenlange ervaring met het bedenken, bouwen en besturen van complexe netwerken. Zijn focus gaat specifiek uit naar het management van infrastructuren.

Marvin Rambhadjan

Marvin is bij Andarr werkzaam als Technisch Specialist met de focus op het bedenken, bouwen en migreren van netwerk infrastructuren.

Agenda 5 juli 2018

17:30 Inloop met drankje aan de bar
18:00 Diner
18:45 Start sessie
20:30 Borrel 

Praktische informatie

Andarr, Orteliuslaan 855, 3528BE, Utrecht.

Onder ons kantoor is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een nabijgelegen P+R. Reist u met het OV dan bent u met 10 minuten vanaf Utrecht CS bij ons.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Graag horen we of u erbij bent, via officemanagement@andarr.nl U kunt in uw bericht ook eventuele dieetwensen aangeven.