20 maart | Andarr Seminar: “Besluitvorming”

20 maart | Andarr Seminar: “Besluitvorming”

De wereld van IT-consultancy verandert: we schuiven steeds dichter op naar de business om de organisatie te ondersteunen in het bereiken van haar missie en doelstellingen. Afstemming en samenwerking tussen IT en business spelen daarbij een grote rol in bijvoorbeeld stakeholder management, communicatie, besluitvorming en veranderbereidheid. Methodieken als Agile en Scrum, maar ook Prince en IPMA, benadrukken dat een succesvol project een besluitvaardige organisatie vereist. Hoe krijg je medewerkers gecommitteerd in de digitale transformatie? Hoe zet je business eisen en wensen om in functionaliteiten en prioriteiten en stel je alle stakeholders tevreden? Hoe loop je een overleg uit met een besluitenlijst in plaats van een actielijst? Hoe vergroot je de acceptatie van verandering?

In 4 stappen naar gedragen besluitvorming

Op dinsdag 20 maart organiseert Andarr een seminar waarin een interactieve aanpak voor groepsbesluiten wordt aangereikt. Veranderarchitect en auteur Marjolijn de Graaf presenteert ons haar methode: in 4 stappen naar gedragen besluiten aan de hand van het decision design canvas. Bij Andarr is ontwikkeling in techniek en vaardigheden de norm, waarbij we onze relaties graag betrekken. U bent daarom van harte welkom om dit seminar bij te wonen.

Voor wie?

Bent U product owner, project- of programmamanager, senior architect of (middle-) manager en bent U geïnspireerd door klantsituaties die vragen om betere besluitvorming, voortgang en resultaatgerichte samenwerking? Dan is dit seminar interessant en gaat het U helpen om meer commitment van relevante stakeholders te verkrijgen en vervolgens uw verandering succesvol te realiseren.

Aanmelden?

Graag via officemanagement@andarr.nl   (dieetwensen? we denken graag met je mee)