18 oktober | Kennissessie Microsoft Ignite 2018

18 oktober | Kennissessie Microsoft Ignite 2018

In september zal in Orlando (VS) Microsoft Ignite plaatsvinden. Een event waarin Microsoft en haar partners, ICT-ers van over de hele wereld bijpraat over de meest recente ontwikkelingen. Tevens stelt men hen in staat om nieuwe inzichten, innovaties en ideeën op te doen (maar omgekeerd ook om van al de specialisten te horen wat er speelt in de ICT). Collega’s Patrick van der Wal en Walter van der Horst zullen daar dit jaar namens Andarr aanwezig zijn. Zij vatten dagelijks hun dag samen met updates en zullen op donderdag 18 oktober uitgebreid verslag doen bij en aan collega’s van Andarr, haar relaties en klanten.

Onderwerpen

Ignite is vaak het moment voor Microsoft om nieuwe producten en diensten aan te kondigen, dus die komen zeker aan bod! Ook nieuwe inzichten met betrekking tot (de toekomst van) cloud, data, business intelligence, teamwork en productiviteit ontbreken zeker niet. Maak tevens kennis met de nieuwste tools, technologieën en leer van de opgedane ervaringen van experts. 

Inschrijving

Dit event is kosteloos en inclusief diner. Inschrijven kan door een bericht te sturen aan: officemanagement@andarr.nl. Eventuele dieetwensen kunt u ook meteen doorgeven, zodat we er rekening mee kunnen houden. Ondertussen bijblijven en meespreken met Patrick en Walter op Ignite? Stuur een bericht aan officemanagement@andarr.nl. Op welke manier de interactie zal plaatsvinden, wordt nog kenbaar gemaakt. 

Doelgroep

Een ieder met affiniteit met ICT, ongeacht expertise en/of ervaring.

Sprekers

Patrick van der Wal, Architect Andarr

Patrick heeft een brede kijk op het ITlandschap. Als solution architect vindt hij het fijn zich in technische zaken te mengen en is gespecialiseerd in Microsoft gebaseerde oplossingen. Met zijn passie voor automatisering en nieuwe technologie is hij continu in beweging. 

Walter van der Horst, Architect Andarr

Walter is met bijna 30 jaar ervaring in de IT een ervaren specialist. Momenteel werkt hij als Solution Architect aan een samenvoeging van een AD forest (34.000 werkplekken) en de migratie van 17.000 mailboxen naar Office 365. 

Planning donderdag 18 oktober

18:00 aanvang met een diner
18:45 start sessie
21:30 einde sessie en ruimte voor een drankje aan de bar

Andarr Technology

Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht
030 - 608 61 88
officemanagement@andarr.nl

Praktische informatie

Onder ons kantoor is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een nabijgelegen P+R. Reist u met het OV dan bent u met 10 minuten vanaf Utrecht CS bij ons.