13 november | Andarr in de praktijk

13 november | Andarr in de praktijk

Andarr bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT -infrastructuur, cloud - transities en security-vraagstukken. Maar wat betekent dat nou in de praktijk? Tijdens deze sessie willen we je graag aan de hand van onze praktijk wat meer vertellen over de wereld van Andarr.

"ANDARR DEELT GRAAG HAAR KENNIS EN KUNDE, KOM KIJKEN IN DE KEUKEN"

Onderwerpen

Enkele collega’s vertellen over hun opdrachten, die variëren van migraties tot het inrichten van architectuur en van cloudvraagstukken tot security uitdagingen. Ben jij ook benieuwd wat Andarrianen doen en hoe ze resultaat bereiken? dan ben je van harte uitgenodigd! Deze sessie is primair bedoeld voor relaties en klanten die ons misschien al kennen, maar benieuwd zijn naar wat we allemaal nog meer doen.

Naast onze onderstaande sprekers hebben we Robert-Jan Knook, voormalig nieuwslezer en bekend van onder andere BNR, Skyradio en Classic FM, uitgenodigd als host van de avond! 

Sprekers  

Michiel van Galen Last werkzaam als projectmanager en vertelt over zijn ervaringen bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

DUO een hele maand dicht! Vooren nadelen van een project bij een overheidsorganisatie en het verhaal achter de conversie van de gegevens van 4,7 miljoen personen. 

Dennis Strijder werkzaam als architect bij een financieel dienstverlener.

Financiele dienstverlerners fuseren, verhuizen van twee kantoorlocaties naar één en besteed haar IT diensten volledig uit. Hoe hou je twee verschillende IT culturen, landschappen en budgetten onder controle middels architectuur, zonder de deadline uit het oog te verliezen. 

Richard Binnekamp werkzaam als programma/interim manager cybersecurity.

Van elk land een eigen Security Incident Event Management systeem naar één systeem voor de hele wereld, resulterend in een ‘global cyber security view’. 

Marcel de Koster werkzaam als architect en vertelt over zijn ervaringen bij de Rabobank.

De Cloud strategie van de Rabobank. Waar komt de strategie vandaan? Versnellen van de product ontwikkeling. DevOps organisatie en de rol van Cloud daarin.

Agenda 13 november 2018

17:30 inloop met drankje aan de bar
18:00 Sessies, diner wordt gedurende de sessie geserveerd
21:00 Netwerkborrel


Deze sessie is kostenloos. Aanmelden en het doorgeven van eventuele dieetwensen? Dat kan via officemanagement@andarr.nl

 

 

Andarr Technology

Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht
030 - 608 61 88
officemanagement@andarr.nl

Praktische informatie

Onder ons kantoor is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een nabijgelegen P+R. Reist u met het OV dan bent u met 10 minuten vanaf Utrecht CS bij ons.