icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Andarrtechnology

Het bepalen van een IT-strategie

Andarr

Technologie is constant in ontwikkeling. De grote uitdaging bij het bepalen van een IT-strategie voor bedrijven in deze tijd, is niet enkel te kijken naar technologie, maar naar het grote plaatje.

De architecten van Andarr kunnen jouw bedrijf hiermee helpen. Met hun ruime ervaring in verschillende sectoren weten zij de architectuurprincipes en ontwerprichtlijnen binnen de context van iedere opdrachtgever toe te passen. 

Ze begeleiden organisaties bij het bepalen van een effectieve architectuurstrategie die nauw aansluit bij hun business. Door op gestructureerde wijze frameworks als TOGAF in te zetten, worden complexe vraagstukken opgelost op een wijze die aantoonbaar waarde toevoegt.

Meer informatie

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, via officemanagement@andarr.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!