icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Andarrtechnology

IT Infrastructuur in kaart brengen

Andarr mindmap

Onze architecten brengen flink wat expertise mee. Met hun ruime ervaring in verschillende sectoren weten zij de architectuurprincipes en ontwerprichtlijnen binnen de context van iedere opdrachtgever toe te passen. Ze begeleiden organisaties bij het bepalen van een effectieve architectuurstrategie die nauw aansluit bij hun business. Door op gestructureerde wijze frameworks als TOGAF in te zetten, worden complexe vraagstukken opgelost op een wijze die aantoonbaar waarde toevoegt.

Andarrianen werken aan complexe migraties of transities van ICT infrastructuren bij toonaangevende klanten, waarbij je moet denken aan transities op het gebied van Cloud, datacenter of werkplek. Door een brede blik en diepgaande kennis en ervaring met infrastructuren in brede zin, zijn onze consultants in staat om zowel het grote geheel te overzien als de uitwerking in technische details, met als overtuiging dat het onderwerp security daarin onlosmakelijk verbonden is: security by design.

Andarr levert professionals in rollen als project- of programmamanager & product owners, ICT architecten en solution designers of technisch specialisten.

Meer informatie

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, via officemanagement@andarr.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!