icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Andarrtechnology

Expertise van Andarr: Cloud Migratie onder Architectuur

Dennis Strijder Architectuur Togaf

Organisaties die met clouddiensten aan de slag willen, staan voor grote uitdagingen. Andarr kent deze uitdagingen en kan u als onafhankelijke partner helpen om succesvol de overstap te maken.

Professionals van Andarr hebben ervaring met alle fases van transities naar de cloud, van strategiebepaling en architectuur tot uitvoering van de migratie en het inrichten van de beheerorganisatie. Deze ervaring stelt onze architecten, projectmanagers en IT specialisten in staat om cloud oplossingen te realiseren die waarde aan uw organisatie toevoegen.

Rick van Lent
Rick van Lent /
Business Manager

Kennis en Ervaring

Andarr heeft ervaring met alle cloudmodellen, van Infrastructuur as a Service tot en met Software as a Service. Wij helpen organisaties bij het opstellen van de business case voor de inzet van clouddiensten om strategische doelen te bereiken. Op basis van onze kennis, ervaring en onafhankelijke positie kunnen wij u een realistisch inzicht geven in de werkelijke besparingen en kosten bij de inzet van clouddiensten.

Onze architecten en specialisten kunnen de complexiteit van uw huidige ICT omgeving doorgronden. Wij bepalen voor u de optimale situatie waarin uw infrastructuur of delen daarvan naar de cloud migreren, als dit om functionele, technische en/of financiƫle redenen beter is.

Daarnaast hebben we veranderingen doorgevoerd in de beheerprocessen bij grote multinationals, semi-overheidsorganisaties en organisaties in het MKB. Gebruik van gestandaardiseerde clouddiensten beperkt flexibiliteit. De invloed op een cloud leverancier is daardoor significant minder dan de invloed op een traditionele sourcing partner. In combinatie met de verschuiving van technisch naar functioneel beheer vraagt dit om aangepaste processen en rollen in uw organisatie.

Download de Whitepaper 'Cloud Migratie Onder Architectuur'

Cloud Migratie Onder Architectuur / pdf - 417.44 KB

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!