icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Andarrtechnology

Andarr biedt Clouddiensten

Biedt beste oplossingen voor cloud-diensten

Overal werken, overal e-mailen vanaf elk willekeurig apparaat? Cloud-oplossingen zijn een aantrekkelijk alternatief voor veel bedrijven. Door te werken via de cloud ben je zeker van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Bovendien is de IT-infrastructuur snel en flexibel aan te passen.

Andarr staat voor jou klaar!

Veel bedrijven zijn zich bewust van de voordelen van de cloud voor hun IT-omgeving, maar lopen bij het implementeren tegen moeilijkheden aan. Herkenbaar? Onze architecten staan voor je klaar. Ze begeleiden zowel IT-managers als andere architecten naar een cloud-oplossing.

Er zijn drie verschillende manieren om cloudservices te implementeren: in een openbare cloud, privécloud of hybride cloud. Welke implementatiemethode je moet kiezen? Dat is afhankelijk van jouw bedrijfsbehoeften.

Belangrijke voordelen van werken in de cloud: 

  1. Het maakt niet uit waar je medewerkers zijn: ze kunnen via een internetverbinding altijd en overal online werken. 
  2. Makkelijk opschalen
  3. Geen onderhoud & altijd support
  4. Veilig én toegankelijk
  5. Hogere tevredenheid en productiviteit

Meer weten over onze cloudoplossingen?

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.
Neem contact op via officemanagement@andarr.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Meer informatie over Cloudmigratie

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!