icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology

De architecten van Andarr

Andarr

Onze architecten helpen organisaties bij het toepassen van de principes van werken onder architectuur, zodat zij sneller kunnen veranderen en daardoor beter inspringen op kansen.

Andarr
Dennis Strijder /
Business Manager

Pragmatisch ingesteld

IT-architectuur is een doeltreffend middel om veranderingen binnen organisaties van iedere grootte richting te geven. De pragmatisch ingestelde architecten van Andarr zijn meesters in het snel doorgronden van de onderliggende techniek en processen, die ze vervolgens op doortastende wijze vertalen naar de operationele afdelingen. Zo zorgen ze voor een architectuur die draagvlak heeft binnen de organisatie.

Effectieve architectuurstrategie

Onze architecten brengen flink wat expertise mee. Met hun ruime ervaring in verschillende sectoren weten zij de architectuurprincipes en ontwerprichtlijnen binnen de context van iedere opdrachtgever toe te passen. Ze begeleiden organisaties bij het bepalen van een effectieve architectuurstrategie die nauw aansluit bij hun business. Door op gestructureerde wijze frameworks als TOGAF in te zetten, worden complexe vraagstukken opgelost op een wijze die aantoonbaar waarde toevoegt.

Helder uit- en vastgelegd

Architecten van Andarr blinken uit in helderheid. We beschrijven de architectuur in praatplaten en verzorgen de vastlegging in Archimate en andere tools. Onze architecten leggen alles uit in de taal van de raad van bestuur of directie, zodat ook zij onmiddellijk de meerwaarde van een goed beschreven en doordachte ICT-infrastructuur zien.

Ook voor de Cloud

Veel bedrijven zijn zich bewust van de voordelen van de cloud voor hun IT-omgeving, maar lopen bij het implementeren tegen moeilijkheden aan. Herkenbaar? Onze architecten staan voor je klaar. Ze begeleiden zowel IT-managers als andere architecten naar een effectieve en veilige private, public of hybrid cloud-oplossing.

Benieuwd wat de consultants van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!