icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Blog 15/11/2018

Waarom Andarr? Steven en Thomas aan het woord

andarr

Benieuwd hoe het nou echt is bij Andarr te werken? Specialisten Steven en Thomas vertellen je hier meer over!

Steven Couprie
Steven Couprie /
Project Manager

Thomas: Ik kwam als groentje binnen, direct na mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica en zocht een plek waar ik me kon optrekken aan anderen. De indruk die ik had van Andarr was dat hier mensen zitten die heel professioneel zijn en veel kennis hebben. En dat klopte.
Steven: Via via ben ik bij Andarr terechtgekomen. Toen ik hier binnenkwam, merkte ik dat hier een heel andere sfeer heerst dan bij andere bedrijven. Ik merkte dat mijn vorige werkgever zo groot was dat het niet meer om de persoon ging. Bij Andarr wel, en dat is wat Andarr krachtig maakt. Toen realiseerde ik me pas dat dat is wat ik zocht. En ik wou groeien. Dat kan hier beter dan in een groot bedrijf waar je in een keurslijf geduwd wordt.

Waarom kun je je bij Andarr beter ontwikkelen dan in een grote organisatie?
Steven: Je hebt persoonlijke doelen en je hebt bedrijfsdoelen. Bij grote bedrijven wordt er gekeken naar hoe je gekneed kan worden om de bedrijfsdoelen te behalen. Bij Andarr krijg je de ruimte om je persoonlijke doelen te halen. Dat is ook goed voor Andarr. Zo ben je altijd gemotiveerd, en ga je harder lopen. Je bent de baas van je eigen succes. Dat merk ik ook aan collega’s.

Thomas: Ja, die ervaring heb ik ook, iedereen heeft iets van: ‘aanpakken’. Bovendien is er een collectieve wil om elkaar vooruit te helpen. Zo heb ik bijvoorbeeld een collega als coach waar ik mee kan sparren binnen Andarr. Het is ook heel prettig dat daar ruimte voor wordt gegeven.

Wat typeert Andarr? 
Steven: We zijn 50 eigenwijze mannen en vrouwen bij elkaar, die allemaal een eigen karakter hebben. Dat maakt het soms complex, maar ook juist wel heel erg mooi. En iedereen heeft het Andarr DNA. Dat valt niet in woorden uit te drukken. Dat is een gevoel. Iedereen draagt zijn steentje bij. Er is een soort trots en professionaliteit om niet alleen voor de klant hard te lopen, maar ook voor het bedrijf.

Thomas: Ja, we zetten ons in in het werk voor klanten, maar dat proberen we ook intern door te trekken. Door bijvoorbeeld werkgroepen, op het gebied van marketing, strategie of techniek.
Steven: Inderdaad. Iedereen kan meedenken en je mening wordt ook gevraagd. Dat maakt de besluitvorming misschien wat lastiger, maar zo heb je ook wel een veel groter draagvlak en wordt er ook echt wat mee gedaan. De betrokkenheid ligt vele malen hoger, heb ik gemerkt. Ik vind het ook leuk om voor Andarr aan de slag te zijn. Door portretfoto’s te maken, of een training te verzorgen. Ook coach ik een collega die daar baat bij heeft en ik ben actief in het marketingwerkgroepje. Ik vind het leuk om Andarr vooruit te helpen, ik merk dat het gewaardeerd wordt en ik krijg de ruimte om er tijd in te steken.

Hoe is het contact met collega's?
Steven: Ik spreek elke dag wel Andarrianen, ook als ik bij de klant zit. Of het nou via Skype of persoonlijk is. En elke week is er wel wat te doen met collega’s. Of het nou iets sociaals is, of een kennissessie, er wordt veel georganiseerd.

Thomas: Ja, dat valt me ook op. We doen veel verschillende activiteiten waar je je bij aan kunt sluiten. Zoals duiken of mountainbiken of samen naar de film. Dat ontstaat gewoon vanzelf. De één heeft daar meer behoefte aan dan de ander, en dat is prima. Maar iedereen is welkom. Dat is wel erg leuk. Verder zijn we vrij open en eerlijk tegenover elkaar. Maar altijd met respect. Men durft zich ook kwetsbaar op te stellen. Daardoor leer je elkaar heel goed kennen. Als mensen nieuw binnenkomen zijn collega’s op een positieve manier benieuwd naar hoe iemand is en wat iemand kan. Er is altijd oprecht interesse in elkaar.

Waaraan herken je een Andariaan? 
Thomas: Andarrianen zijn allemaal mensen met passie voor hun vak, die ambitie hebben en er wat van willen maken. Op de juiste manier, met integriteit en een goede sfeer, zodat de mensen eromheen er ook wat aan hebben.

Steven: Ik vind het heel lastig om het in woorden uit te drukken. Andarrianen hebben kennis van zaken, die kun je opdoen natuurlijk. Het karakter maakt het verschil. Als je denkt van: dat is iemand waar ik wel een biertje mee zou willen drinken… dan is het vast een Andarriaan.

Overzicht blogs
Bij Andarr krijg je de ruimte om je persoonlijke doelen te halen!
Thomas Heeren / Andarr
Steven Couprie
Steven Couprie /
Project Manager

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!