icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Andarrtechnology
Blog 30/03/2020

Virtuele vrijdagmiddagborrel van Andarr een groot succes!

borrel

Wat te doen als je door de Corona-perikelen geen kant op kunt, maar tóch de afsluiting van de werkweek wilt vieren met jouw team? Andarr organiseerde een vrijdagmiddagborrel op afstand!

Martijn Jonker: "Het was hartstikke leuk om even ‘face-to-face’ te kunnen spreken met elkaar en de bonus was dat je even ieders werksituatie kon bekijken ook! De belangstelling was erg groot, je gaat toch na een langere tijd in sociaal isolement missen dat je even kunt kletsen en elkaar even kunt zien. Dit was een prima oplossing zo dat bleek ook wel uit het enthousiasme bij de collega’s. Zelfs enkele partners kwamen even voorbij in beeld en het weer zat ook mee, enkele collega’s zaten dan ook lekker in het zonnetje om op deze manier de week af te sluiten."

Ludieke actie: de Andarrianen ontvingen het "Andarr borrelpakket" om een virtuele toost uit te brengen met hetzelfde biertje en te genieten van dezelfde chips. Proost!

vrijmibo
Virtueel bijkletsen met het Andarr-borrelpakket

Benieuwd wat de experts van Andarr voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!