Architectuur

Architectuur

Organisaties die de principes van werken onder architectuur toepassen zijn in staat om sneller te veranderen.

Andarr ziet IT Architectuur als een belangrijk middel om veranderingen binnen organisaties richting te geven. Hierbij speelt de grootte van de verandering een ondergeschikte rol door de eenduidige aanpak van “Werken onder Architectuur”. Onze architecten werken op een pragmatische manier en brengen ervaring en expertise mee, waardoor zij het “Werken onder Architectuur” vorm geven of verder te ontwikkelen bij onze opdrachtgevers. Onze architecten werken gestructureerd volgens een architectuur framework, zoals bijvoorbeeld TOGAF, om vraagstukken op te lossen zodat de oplossing voor de opdrachtgever een toegevoegde waarde heeft. Onze architecten zijn in staat de opdrachtgever te begeleiden in het bepalen van een architectuur  strategie die aansluit op de business van de opdrachtgever. De ruim opgebouwde expertise in diverse bedrijfssectoren zorgt ervoor dat architectuur principes en ontwerprichtlijnen toepasbaar zijn binnen de context van de opdrachtgever.

Veel bedrijven zijn bezig met een vorm van "Cloud" binnen hun IT omgeving, maar hebben moeite om richting hieraan te geven. Onze architecten kunnen IT management en architecten meenemen op weg naar de Cloud. Onze “Denk nieuw, Denk Cloud for Professionals” workshop biedt inzicht hoe een bedrijf aan een Hybrid Cloud oplossing kan werken. Naast de workshop kan de Andarr Architect uw bedrijf helpen om de Cloud migratie te realiseren.

Werken onder Architectuur complex? Zeker niet! Als u zelf of uw medewerkers “Werken onder architectuur” wilt toepassen bieden wij het Andarr Architectuur Curriculum als opmaat voor certificering van TOGAF. Tijdens het curriculum worden naast de theorie tevens praktijk voorbeelden gebruikt om het werken onder architectuur te herkennen en toe te passen.